JooMix.org

Támogatóink

 

 

Zoárd nap 2018

Ön itt van: Címlap

Cikkek

Tündér Tour

A képen a következők lehetnek: felhő, szöveg, túra/szabadtéri és természet

 

Az olimpiai 5 próbázók számára, valamint a régióban élő kerékpárosok számára kiírt teljesítmény túrát, illetve U19 férfi, felnőtt-férfi, master férfi és felnőtt női korcsoportok számára kiírt nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2018. szeptember 15 (szombat) 9:00 órai kezdettel, a Vásárosnamény Város Önkormányzata a Középkori Templomok Útja Egyesület, a Nyírségi Kerékpáros Sport Egyesület és a KKB.

Bővebben: Tündér Tour

Újra Zoárd-napi Sokadalom Vásárosnaményban

Tourinform Vásárosnamény fényképe.

2018. július 6-7-én Vásárosnaményban a régi helyszínen, a Kraszna-hídon és környékén szervezi meg Vásárosnamény Város Önkormányzata a Zoárd-napi Sokadalom elnevezésű nagyrendezvényét. A rendezvény idei témája a Kiváló Európai Desztináció címet viselő Felső-Tiszavidék turisztikai attrakcióinak bemutatkozása.

Bővebben: Újra Zoárd-napi Sokadalom Vásárosnaményban

Pocket Guide bérlés és kerékpárkölcsönzés

Mostantól Vásárosnaményban is elérhető a Pocket Guide a „telefonos idegenvezető”. Az alkalmazás segítségével egészen másként fedezhetjük fel a nagyvilágot, mint ahogyan eddig megszoktuk.

Bővebben: Pocket Guide bérlés és kerékpárkölcsönzés

Újabb Gyémántokkal gyarapodott Vásárosnamény

Budapesten 2018. május 30-án került sor a negyedik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, melyre Vásárosnamény is adott be pályázatokat.

Bővebben: Újabb Gyémántokkal gyarapodott Vásárosnamény